Cautare

811 de rezultate pentru "muzeul zalau" (3.58 secunde)
xxx Cinema Muzeul Taranului, membru al retelei Europa Cinemas, prezinta cu predilectie filme europene semnate de importanti autori contemporani, dar si productii din diferite colturi ale lumii remarcate in circuitul festivalier.
Anul acesta, proiectiile au loc in fiecare final de saptamana si se vor desfasura exclusiv in aer liber, la Cinema Muzeul Taranului in aer liber, Gradina Muzeului Grigore Antipa si Opera Comica pentru Copii - acoperis, in condirii confortabile si sigure, respectand toate normele de distantare fizica.
Particip si la targul de la Muzeul Satului si prin tara. ... Targul este organizat de Muzeul Taranului Roman, iar intrarea pentru adulti costa 8 RON.
DE RANDUL PASTILOR, expozitia de icoane incondeiate pe oua de strut, este deschisa la Sala Tancred Banateanu, intre 15 aprilie - 9 mai 2021, la Sala Tancred Banateanu, la Muzeul National al Taranului Roman.
I.C. Bratianu nr. 5, sector 3. Urmatorul targ de cristale de la Muzeul de Geologie va fi peste o luna.
O noua expozitie semnata de Jimmy Stanescu la Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi Jimmy Stanescu este un personaj atipic prin efervescenta creatoare de care da dovada, mai ales in zona desenului , tehnic utilizata pentru a crea portrete si caricaturi, in care evoca personalitati arhicunoscute ale lumii contemporane sau chipurile prietenilor, farara a neglija spatiul citadin, frumusetea corpului uman, fenomenul social al pandemiei sau scene care au ramas in memoria sa ca fiind pitoresti si demne de a fi evocate.
Colectia intregeste operele de acest gen din perioada moderna, muzeul posedand cele mai frumoase ansmbluri semnate de Brassai si de Man Ray.
In prezent adaposteste Muzeul Prima Scoala Romaneasca. ... Muzeul Manastirii Brancoveanu detine astazi una din cele mai bogate colectii de picturi vechi pe sticla, icoane pe lemn, vesminte preotesti si arhieresti, o colectie unica de carte veche, manuscrise, pergamente, scrisori, precum si o valoroasa colectie de obiecte de cult.
"pentru integrarea armonioasa in peisaj a cornisei Bucurestiului, precum si pentru conexiunea in sistemul verde a functiunilor adiacente din oras (Muzeul Tehnic, Observatorul Astronomic, Biserica Cutitul de Argint, Castelul lui Tepes, Piata Autogarii Filaret si zona industriala)." Arhitecta isi motiveaza alegerea si prin modificarile care i-au fost aduse prin documentatia din 2006, realizata de Sectia Amenajarea si Planificarea Peisajului din UAUIM, "prin care s-a urmarit structurarea unei insule verzi in interiorul tesutului istoric al orasului, de asigurare a continuitatii ' undelor verzi ' la nivelul Capitalei.
Focsa, Muzeul Satului (1936). ... Focsa, Muzeul Satului (1936). In domeniul literar-stiintific, Gusti a infiintat si a condus revistele "Arhiva pentru stiinta si reforma sociala" (1919 - 1943) si"Sociologie romaneasca" (1936 - 1944).
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" va invita sambata, 20 Aprilie, incepand cu ora 10.00, sa realizati pentru familia dumneavoastra, impreuna cu maestrii in creatie florala ai atelierelor "Splendor", aranjamente florale speciale si coronite pentru Sarbatoarea Floriilor si Paste.
Ei bine, prieteni, acolo, in nestiutul si rar calcatul Topalu exista "Muzeul de arta Dinu si Sevasta Vintila".
Inima Reginei Maria vine la Peles in cadrul expozitiei "Casele de vis ale Reginei Maria - Castelul Balcic" Muzeul National Peles anunta deschiderea expozitiei temporare "Casele de vis ale Reginei Maria - Castelul Balcic" in cadrul festivitatii "Noaptea Muzeelor", sambata 18 mai.
diploma de la targul olarilor si mesterilor populari "Ochi de paun" la Radauti, diploma de participare la "Hora Bucovinei", diploma de participare la Targu-Neamt, diplome de la Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei Suceava, de la Festivalul International de Folclor "Intalniri bucovinene" - Campulung-Moldovenesc si diploma de la Festivalul Festivalurilor Bucovinei, Zilele Humorului.
Muzeul Taranului Roman Bucuresti, Soseaua Kiseleff, nr. 3, Sector 1, zona Piata Victoriei Telefon: 0213179661 Email: [email protected] Site:
Muzeul National de Geologie, din Capitala, isi invita vizitatorii in perioada 12-14 februarie la "Targul de Sfantul Valentin" - expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase. ... Domnilor, daca sunteti in cautarea unui cadou special, Muzeul de Geologie, va asteapta zilnic, intre 10 si 18.
Targul de Florii este deschis de vineri, 11 aprilie pana duminica, 13 aprilie 2014, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman.
Tot de la el mai puteti cumpara si ciocanitoare de lemn - 15 RON, pasitor - 38 RON, carucior - 27 RON. Dupa acest targ, Zoltan Bedo va fi prezent si la Muzeul Satului si la Muzeul Taranului Roman.
Organizatia Salvati Copiii, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia Audiosofia, Fundatia Sense International, Liceul Special Moldova Targu Frumos, Asociatia Young Goldfish, Asociatia pentru Dezvoltare Urbana. ... (224.970 lei) Muzeul National de Arta al Romaniei cu proiectul "ART Mobile".
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" asteapta copiii, cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, la ultimul modul al Scolii de Vara, intitulat "Lumea insectelor", care va fi organizat in perioada 25 august - 5 septembrie 2014, intre orele 12,00 si 13,30.
google-analytics.com